Body-Wisdom Torsås

Body-Wisdom Torsås
Photo by Body-Wisdom Torsås
Add rating:

We hope you enjoyed your visit and we love to have your feedback. How well do the Body-Wisdom Torsås deliver wellbeing to visitors?

Leave a Reply

Please rate your wellbeing experience*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cancelm
Body-Wisdom är en Yoga Studio i centrala Torsås. Yoga som passar för alla. Nybörjare, erfaren, gammal eller ung. På Body-Wisdom är du välkommen & accepterad precis som du är. Här är det en lugn, positiv och trygg atmosfär. På sommaren organiserar vi utomhusaktiviteter som skogsbad, yoga & mindful vandringar i trakterna. Varmt välkommen! -Nicole

Välkommen till min mysiga Yoga Studio i centrala Torsås. Jag erbjuder olika Yoga stilar som:
Yin Yoga- Utmanar att stanna i stillhet, Flow Yoga - Rörelserna flyter ihop med varandra, Power Yoga -För dig som söker en utmaning, Trauma Yoga - för dig som har överlevt trauma i ditt förflutna, Senioren Yoga - för dig som är lite mindre rörlig.
På sommaren organiserar jag utomhusaktiviteter som skogsbad, yoga & mindful vandringar i trakterna.
Förutom Yoga är jag näringskonsulent specialiserad i tarmhälsa. Kunskap från örtmedicin, ortomolekulär, kroppen och näringslära har fått mig att inse att det finns en röd linje genom allt. Tillsammans med dig och dina önskemål hittar vi en väg som du kan ta med dig under resten av ditt liv. Ingen diet, inga restriktioner, men kunskap om vad som händer i din kropp, kunskap om hur du kan välja (bra, bättre, bäst)
På Body-Wisdom är du välkommen & accepterad precis som du är. Här är det en lugn, positiv och trygg atmosfär.
Varmt välkommen!
-Nicole

Mitt företag Body-Wisdom är ett unikt sätt att se på kropp och själ. Allt hänger ihop, din kropp har medel att ändra utkomsten, både fysiskt och psykiskt. Genom Yoga, näringsråd och kunskap delar jag detta med dig.
Hos mig är du välkommen & accepterad precis som du är. Här är det en lugn, positiv och trygg atmosfär. Vill du veta mer, ta gärna en titt på min hemsida.
Varmt välkommen!
-Nicole

Contact information

+46 (0)723633776

https://www.body-wisdom.se

Instagram

Opening season: Året om

Slide Image