Visit Kalmar Öland

View all photos
X
Tilføj vurdering:

We hope you enjoyed your visit and we love to have your feedback. How well do the Visit Kalmar Öland deliver wellbeing to visitors?

Leave a Reply

Please rate your wellbeing experience*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cancelm
Visit Kalmar Öland erbjuder kulturella och kulinariska äventyr i trakterna kring Kalmar och Öland. Vi skapar oförglömliga upplevelser som förför alla sinnen. Våra cykelutflykter och prisbelönta guidade matvandringar är en källa till gemenskap och glädje. Stadsvandringarna och fotosafari i Kalmar väcker upptäckarlusten för historiska platser. Kärleken till den lokalproducerade maten och råvarorna står i centrum och fylls ut av en skön blandning av vacker natur, lokal kultur och historia värd att minnas. Våra upplevelser ska vara roliga, intressanta och samtidigt lärorika.

Vi på Visit Kalmar Öland inriktar oss på upplevelser som bidrar till välbefinnande i form av matvandringar och utflykter till fots eller cykel. Vi erbjuder dig oförglömliga upplevelser ute i naturen i förhoppning om att förföra alla dina sinnen. Kärleken till närproducerad mat och råvaror står i centrum och fylls ut av en skön blandning av vacker natur, lokal kultur och historia värd att minnas. Våra upplevelser ska även ge dig en känsla av harmoni och välbefinnande. Vi arbetar efter ledord som friluftsliv, gastronomi och kulturhistoria. Vi vill uppnå hälsa för både kropp och själ!

Alla mat- och stadsvandringar sker i små grupper där alla blir sedda. Matvandringarna ger utrymme att njuta, inte bara av stunden, utav närproducerad mat som dukas upp utomhus på en vacker plats och gemenskapen. Under vandringen berättar en engagerad guide om platsens kultur, historia och gastronomi.

Vi samarbetar med utvalda lokala matproducenter, odlare och andra aktörer i Kalmar och på Öland.

Kontakt information

+46 (0)76 322 84 88

Visit Kalmar Öland

Instagram

Opening season: Året om

Slide Image